Monument for Martin Luther King

Eindelijk mogen we het geheime project waar we mee bezig waren met jullie delen.

Samen met conceptueel kunstenaar, schilder en wereldverbeteraar Airco Caravan werkten wij in het geheim aan een standbeeld van Martin Luther King.
50 Jaar geleden werk King vermoord. Airco Caravan wil met haar project benadrukken dat de strijd tegen racisme en discriminatie voorgezet moet worden, en de noodzaak om samen te staan voor gelijke rechten voor iedereen, ongeacht afkomst, religie en gender.

50 Kleine standbeelden van Martin Luther King zullen op plekken in Europa en de VS worden geplaatst omdat het op 4 april 2018 50 jaar geleden is dat Martin Luther King werd vermoord. Op 21 maart, de internationale dag tegen racisme en discriminatie, heeft Sylvana Simons de primeur een beeldje in ontvangst te nemen. Daarnaast ontvangen ook John Lewis, Barack en Michelle Obama, het National Civil Rights Museum at Lorraine Motel (waar King vermoord werd), en de Nobel Peace Prize een beeld.

Voor meer informatie over waar de komende tijd nog meer beelden van Martin Luther King zullen opduiken, ga naar www.MLK50.nl.

Trots dat wij mee mochten werken aan zo’n gaaf project!  website1 website2Voor meer informatie over Airco Caravan : www.aircocaravan.com